Cautare

126 de rezultate pentru "mireille radoi" (6.97 secunde)
Au parasit PNL senatorii Viorel Arion, Mircea Cinteza, Gheorghe Flutur, Nicolae Vlad Popa, Ionut Popescu, Ovidiu Radoi, Mihai Tibuleac, Dan Sabau si deputatii Romica Andreica, Horatiu Buzatu, Marian Hoinaru, Mircea Iustian, Corneliu Momanu, Viorel Oancea, Dumitru Pardau, Sorin Paveliu, Florin Popescu, Vasile Pruteanu, Gabriel Sandu, Cornel Stirbet, Dragos Ujeniuc, Petre Ungureanu, Dorinel Ursarescu si Claudiu Zaharia.
Primarul Caracalului, Gheorghe Anghel (PSD), i-a acuzat ieri pe Ion Toma si alti doi colegi de partid ca se afla in spatele scandalului izbucnit intre rromii din zona si omul de afaceri Remus Radoi.
"Contractul de privatizare, asumat de APAPS in intregime, a favorizat excesiv cumparatorul, in detrimentul statului roman", sustine Raportul, semnat de senatorii Carol Dina, Mihai Lupoi si Ovidiu Radoi.
Stanciulescu - Stanca, Posteuca, Parvulescu, Jugastreanu - Radoi, Codin, Geanta, Iordache - Popescu, Iancu. Au mai evoluat: Grecu, Alin Ignat, Jianu si Baltateanu.
Daca transferul se va concretiza, Vlad Chiriches ar intra in topul celor mai scumpi fotbalisti plecati din Romania, fiind la egalitate cu Mirel Radoi si Lacina Traore, care au plecat tot pentru cinci milioane de euro.
Andrei Radoi, 3. Paulica Ion, 4. Cornel Tatu, 5. Marius Sirbe, 6. Ovidiu Tonita, 7. Mihai Macovei, 8. Carpo Daniel.
Generalul Iordanescu nu crede ca exista un plan prin care cineva urmareste sa-l "deposedeze" pe Gigi Becali de clubul Steaua, scenariu aruncat pe piata de finul latifundiarului, Mirel Radoi.
Radoi, 3. I. Paulica, 4. M. Sirbe, 5. V. Poparlan, 6. V. Lucaci, 7. M. Macovei (cpt), 8. S. Burcea, 9.
- e o gura de aer proaspat intr-o Liga 1 care se framanta de grija licentei Pro a lui Radoi, in timp ce fotbalul miroase a urina scapata pe alaturi.
Ironii incredibile la adresa Stelei / sport.ro Stelistii sunt ironizati de un rival din Liga I Edi Iordanescu ii ataca pe stelisti si ironizeaza acuzele lui Becali care a declarat ca selectionerul Iordanescu se afla in spatele atacurilor Armatei: - Mirel Radoi reprezinta victima unei conjuncturi total nefavorabile!!
Nationala lui Mirel Radoi a invins fostul lider Bosnia si a urcat pe primul loc in Grupa 8 a preliminariilor.
Liechtenstein s-a dovedit exact echipa aceea modesta si dispusa sa ia multe goluri, iar baietii lui Mirel Radoi nu au stat pe ganduri.
Mirel Radoi a fost deranjat de indicatiile date de directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichita, in timpul remizei albe cu Islanda din preliminariile CM 2022 din Qatar.
Mihai Stoichita a spus ca neintelegerea a fost rezolvata dupa discutia directa cu selectionerul si a recunoscut ca indicatiile au venit pe fondul trairii meciului la intensitate maxima.
Romania a ratat calificarea la Mondialul din Qatar. Romania ramane fara antrenor. Contractul lui Radoi a expirat.
Ionel Danciulescu i-a cerut in cadrul emisiunii Liga Digi Sport lui Gheorghe Hagi sa mearga la echipa nationala a Romaniei in locul lui Mirel Radoi.
Nicolae Dica a vorbit la Telekom Sport despre parcursul nationalei si plecarea lui Mirel Radoi de pe banca primei reprezentative.
Dan Petrescu (53 de ani) este tinta numarul 1 pentru banca echipei nationale, iar Razvan Burleanu a mers la Cluj pentru a discuta cu tehnicianul despre posibilitatea ca acesta sa fie urmasul lui Mirel Radoi.
In spiritul dreptatii si al adevarului, macar o strada din satul Gigi Becali ar trebui sa se numeasca Mirel Radoi.
Pana acum au refuzat nationala Hagi, Razvan Lucescu si Dan Petrescu. Oferta Federatiei pentru Boloni: 600.000 de euro pentru doi ani.
google-analytics.com